Unde îşi va petrece Paris Jackson Crăciunul

Paris Jackson, fiica megastarului Michael Jackson, decedat în 2009, a fost externată sâmbătă din internatul specializat în tratarea adolescenţilor cu probleme, pentru a-şi petrece Crăciunul alături de familie, în Hawaii.

285 afișări
Imaginea articolului Unde îşi va petrece Paris Jackson Crăciunul

Paris Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 15 ani, a fost internată într-un internat privat din Utah, contra unei taxe de 14.000 de dolari pe lună, pentru a se recupera după tentativa de sinucidere din luna iunie.

Cu toate acestea, adolescenta nu se va întoarce în casa familiei, în timpul vacanţei de iarnă, rudele adolescentei fiind îngrijorate că aceasta nu va mai dori apoi să se întoarcă la internat, informează dailymail.co.uk.

"Familia crede că Paris va încerca să îi convingă să rămână acasă după ce va arăta tuturor că se simte mai bine", a declarat o sursă pentru E!News.

Bunica adolescentei, Katherine Jackson, care este tutorele său legal, a afirmat la un moment dat că nepoata sa se simte mult mai bine: "Este în locul care trebuie, primind ajutorul de care are nevoie".

Paris Jackson a fost internată în această instituţie care oferă tratament împotriva depresiei şi a acceselor de furie în luna iulie, după ce a încercat să se sinucidă pe 5 iunie.

Adolescenta, care ar fi fost internată în această clinică-internat sub un alt nume, s-a confruntat cu o depresie severă după moartea tatălui său, în 2009.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca "Blanket" -, conform dorinţei starului, exprimată prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici