Urmările şocante ale anorexiei: Femeia care nu a ştiut că este însărcinată şi cântăreşte mai puţin decât fiica ei de 7 ani - FOTO

O femeie în vârstă de 26 de ani, mama unei fetiţe de 7 ani, şochează prin apariţia alături de aceasta, deoarece greutatea ei este mai mică decât cea a fiicei sale. Imaginea este cu atât mai impresionantă cu cât cele două sunt îmbrăcate în rochii de aceeaşi mărime.

11472 afișări
Imaginea articolului Urmările şocante ale anorexiei: Femeia care nu a ştiut că este însărcinată şi cântăreşte mai puţin decât fiica ei de 7 ani - FOTO

Urmările şocante ale anorexiei: Femeia care nu a ştiut că este însărcinată şi cântăreşte mai puţin decât fiica ei de 7 ani - FOTO

Rebecca Jones, în vârstă de 26 de ani, cântăreşte 31 de kilograme, mai puţin decât fiica sa în vârstă de 7 ani, scrie dailymail.co.uk.

Rebecca supravieţuieşte cu supă, pâine prăjită şi energizante, deşi doctorii au avertizat-o că lipsa nutrienţilor ar putea să o ucidă. În acelaşi timp, femeia o încurajează pe fetiţa ei, Maisy, să mănânce ciocolată şi prăjituri.

"Faptul că port aceleaşi haine ca fiica mea mă face mândră. Este greşit, dar mă face să mă simt bine. Nu mă consider slabă, întotdeauna mă văd mai mare decât sunt de fapt", a declarat Rebecca.

Problemele de alimentaţie ale Rebeccăi au apărut în urma divorţului părinţilor, când aceasta avea 11 ani. Pentru că se refugia în mâncare, a ajuns să cântărească 95 de kilograme, iar din cauza batjocurii colegilor şi-a pierdut respectul de sine.

VEZI FOTOGRAFIA CU REBECCA ŞI FIICA EI

"La 13 ani am încetat să mănânc", a spus Rebecca.

După o pierdere drastică în greutate, prietenii au început să o complimenteze pentru silueta ei, iar familia nu a observat pericolele. După doi ani, tânăra a ajuns la 50 de kilograme, iar menstruaţia i s-a oprit.

"Eram atât de slăbită încât nu mă puteam ridica din pat", spune femeia.

La vârsta de 19 ani l-a cunoscut pe tatăl fetiţei ei. Deoarece crezuse că anorexia a dus la infertilitate, femeia nu a ştiut că este însărcinată până în a 26-a săptămână.

"Nu am ştiut. Aveam aceeaşi mărime la haine, nu mă îngrăşasem deloc iar abdomenul meu era plat", spune Rebecca.

În prezent greutatea fiicei sale este mai mare decât a sa, iar Rebecca o încurajează pe aceasta să mănânce prăjituri, chipsuri şi pizza.

"I-am spus că am o problemă de alimentaţie şi ştie că este un lucru rău. Dacă vrea ciocolată, îi dau voie să mănânce. Nu vreau să îi refuz mâncarea", a declarat femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici