Următorul album al trupei Metallica, o colaborare cu Lou Reed, va fi lansat pe 31 octombrie

Următorul album de studio al trupei Metallica, ce reprezintă o colaborare a acestui grup american cu muzicianul şi compozitorul Lou Reed, va fi lansat pe plan internaţional pe 31 octombrie, iar în America de Nord, LP-ul va fi lansat pe 1 noiembrie.

181 afișări
Imaginea articolului Următorul album al trupei Metallica, o colaborare cu Lou Reed, va fi lansat pe 31 octombrie

Următorul album al trupei Metallica, o colaborare cu Lou Reed, va fi lansat pe 31 octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, trupa americană a anunţat că a lansat cu această ocazie un site special - www.Loureedmetallica.com - pentru a promova noul LP. Site-ul, aflat într-o fază incipientă, conţine deocamdată doar o fotografie care îi înfăţişează pe membrii trupei Metallica alături de Lou Reed, însă va fi actualizat şi completat în săptămânile următoare, informează site-ul revistei New Musical Express.

Lou Reed a dezvăluit recent că a înregistrat cu Metallica pentru acest proiect câteva piese pe care le-a compus în urmă cu ceva timp pentru a fi incluse pe coloana sonoră a unei versiuni muzicale a piesei de teatru "Lulu", scrisă de dramaturgul german Frank Wedekind.

Printre piesele care vor apărea pe acest album, al cărui titlu oficial nu a fost deocamdată ales, se numără "Pumping Blood" şi "Mistress Dread".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici