Următorul film din seria "Războiul stelelor" va fi turnat în Marea Britanie. Când va fi lansat

Cel de-al şaptelea film din seria "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi turnat în Marea Britanie, o decizie care marchează revenirea acestei francize cinematografice la originile sale britanice, au anunţat, vineri, reprezentanţii companiei LucasFilm.

282 afișări
Imaginea articolului Următorul film din seria "Războiul stelelor" va fi turnat în Marea Britanie. Când va fi lansat

Următorul film din seria "Războiul stelelor" va fi turnat în Marea Britanie. Când va fi lansat

Toate cele şase filme precedente din franciza "Star Wars"au fost turnate, parţial, în Marea Britanie, în studiouri legendare, precum Pinewood, Elstree şi Shepperton.

Grupul Disney a anunţat că va lansa trei noi filme din seria "Războiul stelelor", după ce a achiziţionat, în octombrie 2012, studiourile LucasFilm deţinute de George Lucas, creatorul acestei francize, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

Cel de-al şaptelea film din serie, intitulat "Star Wars: Episode VII", va fi regizat de J.J. Abrams şi va fi lansat pe marile ecrane în anul 2015.

Potrivit specialiştilor, noul proiect va contribui la revigorarea industriei cinematografice britanice, care a cunoscut anul trecut un moment deosebit de fast graţie succeselor de box office realizate de cele mai recente filme din francizele "James Bond" şi "Harry Potter".

Franciza "Star Wars" a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici