Usher a redevenit un bărbat liber, după finalizarea divorţului

Cântăreţul american Usher a devenit din nou un bărbat liber, divorţul său de Tameka Foster fiind pronunţat oficial, vineri, de tribunalul din Fulton County din statul american Georgia, informează popeater.com.

25 afișări
Imaginea articolului Usher a redevenit un bărbat liber, după finalizarea divorţului

Usher a redevenit un bărbat liber, după finalizarea divorţului

Potrivit site-ului Usmagazine.com, Usher a fost acela care a decis să pună capăt mariajului său cu Tameka Foster, depunând actele de divorţ la începutul lunii iunie.

Usher şi Tameka Foster, fostul stilist al starului american, s-au căsătorit în august 2007, însă au decis de comun acord să se separe în iulie 2008, potrivit documentelor citate în procesul de divorţ.

Cuplul are doi copii, Usher Raymond V, în vârstă de doi ani, şi Naviyd Ely Raymond, în vârstă de 11 luni.

Tameka Foster, în vârstă de 37 de ani, a suferit un infarct după anestezia ce a precedat operaţia de liposucţie pe care a făcut-o în luna februarie, în Brazilia.

Usher şi-a anulat prezenţa la premiile Grammy pentru a fi alături de soţia lui, care a fost readusă la viaţă prin masaj cardiac, ce a fost efectuat de medici, la mai puţin de un minut după declanşarea infarctului.

Usher, în vârstă de 31 de ani, a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă cinci albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum "Şcoala sub teroare", "O fată minunată" şi "In The Mix."

La sfârşitul lui 2007, Usher a lansat continuarea albumului "Confessions", premiat cu mai multe discuri de platină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici