USS Enterprise are carte tehnică! O editură britanică a publicat instrucţiunile pentru nava din Star Trek - FOTO

Editura britanică Haynes, cunoscută în special pentru manualele pentru automobilişti şi motociclişti, a scos un "manual" mai puţin obişnuit: o carte tehnică pentru nava spaţială din Star Trek, USS Enterprise, informează Daily Mail.

251 afișări
Imaginea articolului USS Enterprise are carte tehnică! O editură britanică a publicat instrucţiunile pentru nava din Star Trek - FOTO

USS Enterprise are carte tehnică! O editură britanică a publicat instrucţiunile pentru nava din Star Trek

"Manualul", cu detalii tehnice şi schiţe amănunţite despre tot ce înseamnă USS Enterprise, de pe vremea căpitanului Kirk şi până la Jean-Luc Picard, este un adevărat festin pentru iubitorii de science-fiction.

Pentru a evita orice eroare, editura britanică l-a angajat chiar pe faimosul designer grafic Michael Okuda, cel care a elaborat un manual tehnic pentru scenariştii de la Star Trek.

Cartea are 160 de pagini şi conţine descrieri amănunţite despre tehnologii cum ar fi scuturile defensive sau sistemele informatice, ilustrează, de asemenea, evoluţia navelor Enterprise, de la NX-01 până la NCC-1701-E, şi chiar detalii despre cum funcţionează motoarele warp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici