Vadim a avut o premoniţie despre sfârşitul Patriarhului Teoctist

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor declară că a avut o premoniţie despre sfârşitul Patriarhului Teoctist, acesta apărându-i fără viaţă într-un "vis straniu", pe care l-a avut în urmă cu o lună şi pe care l-a împărtăşit arhiepiscopului Tomisului, Teodosie.

6 afișări
Imaginea articolului Vadim a avut o premoniţie despre sfârşitul Patriarhului Teoctist

Vadim Tudor a avut o premoniţie despre sfârşitul Patriarhului Teoctist

"Acum o lună, am avut un vis ieşit din comun, care m-a tulburat profund: se făcea că Patriarhul Teoctist era mort, întins pe catafalc, cu o glugă de călugăr, care îi acoperea aproape toată faţa, iar eu stăteam la căpătâiul lui şi plângeam în hohote... Acum, visul s-a împlinit. Oh, Doamne! De ce trebuie să plece, rând pe rând, cei mai buni şi mai drepţi dintre noi?", spune liderul PRM.

Vadim Tudor are "inima răvăşită de durere" şi se "mândreşte cu vechea şi calda prietenie" care îl lega de întâiul ierarh al BOR.

El aminteşte că " imediat după evenimentele sîngeroase din decembrie 1989, nişte minoritari fără Dumnezeu, grupaţi în aşa-zisa «societate civilă», au dezlănţuit o prigoană barbară împotriva bătrînului Vlădică, iar acesta, din bun-simţ, s-a retras, o vreme, la mînăstire, unde a trăit în post şi rugăciune".

"Apoi, Teoctist Arăpaş a fost vânat de alţi satanişti, care îl insultau în şedinţele CNSAS şi îl batjocoreau, numindu-l «Patriarhul Roşu» şi încercând să dovedească infamia că el ar fi colaborat cu Securitatea, deşi adevărul era exact pe dos", mai declară preşedintele PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici