Văduva actorului Toma Caragiu vine luni la "Happy Hour"

Văduva actorului Toma Caragiu, Elena, va fi prezentă luni în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, informează un comunicat al postului de televiziune.

380 afișări
Imaginea articolului Văduva actorului Toma Caragiu vine luni la "Happy Hour"

Văduva actorului Toma Caragiu vine luni la "Happy Hour"

În ediţia "Happy Hour" de luni, Cătălin Măruţă se întâlneşte cu cea de-a două soţie a marelui actor Toma Caragiu, cea pe care acesta a considerat-o marea sa dragoste. Elena Caragiu vine în ţară tocmai din Statele Unite şi va spune luni la "Happy Hour" o poveste de viaţă uluitoare.

Elena şi Toma Caragiu au trăit o poveste de dragoste frumoasă, curmată însă de tragedia provocată de cutremurul din 1977. S-au cunoscut pe vremea când maestrul Caragiu era căsătorit cu altă femeie, însă destinul a făcut că cei doi să se îndrăgostească nebuneşte. În 1964 s-au căsătorit şi au trăit împreună 14 ani.

Povestea lor de dragoste a stat parcă sub semnul magiei tot timpul: chiar înainte să o cunoască, o ghicitoare i-a prezis lui Toma Caragiu că în viaţă sa va apărea o femeie pe nume Elena, care va fi marea să dragoste şi cu care va convieţui timp de 14 ani, după care în existenţa sa va avea loc o prăbuşire. Urmărit de această previziune, Toma Caragiu a evitat de câte ori a putut să călătorească cu avionul. Pe 4 martie 1977 însă, în timpul nemilosului cutremur care a zguduit Bucureştiul, Toma Caragiu şi-a găsit moartea. Cu sufletul sfâşiat, Elena Caragiu şi-a căutat soţul printre dărâmături timp de o săptămână.

Pentru că nu a putut suporta durerea provocată de pierderea soţului, Elena Caragiu a fugit în Statele Unite şi timp de 30 de ani nu a mai călcat în ţară. S-a implicat în diverse proiecte artistice pentru comunitatea de români de peste Ocean şi nu numai. Acum trei ani a început să vină din nou în România şi îşi doreşte să poată deschide aici o casă memorială Toma Caragiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici