Văduva lui Bob Marley produce un film biografic despre faimosul muzician

Rita Marley este producătorul executiv al primului film biografic care va fi realizat despre soţul său, regretatul muzician Bob Marley, ea dorind ca nora sa, Lauryn Hill, să o joace pe marele ecran.

86 afișări
Imaginea articolului Văduva lui Bob Marley produce un film biografic despre faimosul muzician

Văduva lui Bob Marley produce un film biografic despre faimosul muzician

Filmul va fi produs şi distribuit de compania Weinstein, realizat după autobiografia Ritei - "No Woman No Cry: My Life With Bob Marley", apărută în 2004, ce povesteşte despre copilăria lui Bob Marley, precum şi despre cei 15 ani de căsnicie tumultuoşi, până la moartea artistului, în 1981, în urma cancerului.

"Lauryn ar fi ideală pentru rolul meu", a declarat Rita. "Ea vede viaţa mea ca fiind şi a ei", a completat soţia lui Marley.

Rohan, fiul lui Bob Marley şi al lui Janet Hunt, este căsătorit cu Lauryn Hill, fosta solistă a trupei Fugees, care a dispărut de pe scena muzicală după ce, în 1998, a luat un premiu Grammy pentru albumul său de debut, "The Miseducation of Lauren Hill". Bob Marley a avut 13 copii din mai multe relaţii, inclusiv în afara căsătoriei.

Începerea filmărilor este programată pentru începutul anului viitor, lansarea fiind aproximată la sfârşitul lui 2009. Cel puţin o parte din film va fi turnată în Jamaica, cu toate că şi alte locuri sunt luate în considerare în funcţie de reducerile de taxe practicate.  

Acest film va apărea înainte de documentarul despre Marley pe care Martin Scorsese îl pregăteşte. Acesta e programat a fi lansat în ziua în care Marley ar fi împlinit 65 de ani, pe 6 februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici