Văduva lui Pablo Escobar va fi protagonista unui documentar despre căsnicia ei cu baronul columbian al drogurilor

Victoria Eugenia Henao, văduva lui Pablo Escobar, va fi protagonista unui documentar despre căsnicia ei cu baronul columbian al drogurilor, relatează deadline.com

3291 afișări
Imaginea articolului Văduva lui Pablo Escobar va fi protagonista unui documentar despre căsnicia ei cu baronul columbian al drogurilor

Văduva lui Pablo Escobar va fi protagonista unui documentar despre căsnicia ei cu faimosul traficant

Documentarul, intitulat "Tata -Escobar’s Widow", va cuprinde atât interviuri cu Henao, cât şi imagini inedite de la începutul relaţiei acestora. Producţia este realizată de compania canadiană Telegramme Media în colaborare cu fiul lui Escobar, Juan Pablo.

Apariţia materialului vine la un an după ce Henao şi-a publicat autobiografia. În acea carte, femeia, poreclită "Tata" de Escobar, a afirmat că nu ştia de activităţile ilegale ale traficantului în primii ani de căsnicie şi că nu şi-a dat seama că el a fost cel care a violat-o când avea 14 ani.

Eric Hebert, producătorul executiv de la Telegramme Media, a descris "Tata - Escobar's Widow" ca fiind "o poveste de dragoste puternică ce oferă o privire asupra tragediei care i-a avut în centru pe Escobar şi Tata" şi că vizionarea ei este "esenţială pentru orice spectator".

"Tata -Escobar’s Widow" va avea premiera la Cannes în luna aprilie. Distribuţia documentarului este asigurată de compania britanică Drive, al cărei portofoliu mai include documentarele "Mafia Killers with Colin McLaren", "Inside The EU: The Mad World of Brexit" şi "Bodycam Cops". Unul dintre reprezentanţii companiei, Lila Hurst, a afirmat că a fost intrigată de poveste "de îndată ce i-a fost prezentată de Telegramme" şi că ea reprezintă "o fereastră unică înspre lumea lui Pablo Escobar dintr-un punct de vedere aparte". Hurst a susţinut că "filmările de familie vorbesc de la sine" şi că amestecarea acestora cu mărturiile femeii "este revelatoare".

Documentarul în două părţi a fost preluat de Discovery pentru a fi difuzat în America Latină, Peninsula Iberică, Italia şi pe pieţele vorbitoare de spaniolă din Statele Unite. "Tata -Escobar’s Widow" va fi disponibil şi pe platforma video Club Illico, care aparţine operatorului franco-canadian Quebecor.

Pablo Escobar, pe numele complet Pablo Emilio Escobar Gaviria, a fost un celebru baron al drogurilor columbian. La apogeul activităţii sale, acesta ajunsese să deţină 80% din traficul de cocaină spre Statele Unite ale Americii. Infractorul, cunoscut ca "regele cocainei", a fost cel mai bogat criminal din lume, având o avere oficială de 30 de milioane de dolari în anii 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici