Val Kilmer, acuzat de fosta lui soţie de neplata pensiei alimentare

Val Kilmer se află în centrul unei dispute legale cu fosta lui soţie Joanne Whalley, care îl acuză pe renumitul actor american de neplata pensiei alimentare pentru fiul lor minor.

293 afișări
Imaginea articolului Val Kilmer, acuzat de fosta lui soţie de neplata pensiei alimentare

Val Kilmer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joanne Whalley, care a divorţat de Kilmer în 1996, a solicitat totodată punerea unui sechestru pe o proprietate pe care actorul o deţine în statul New Mexico, sperând astfel să îl forţeze pe fostul ei soţ să îi plătească tranşele restante din pensia alimentarã, informează femalefirst.co.uk.

Joanne Whalley - care are doi copii, Mercedes şi Jack, cu Val Kilmer - susţine că starul american a rămas în urmă cu plata pensiei alimentare de 27.500 de dolari pe lună.

Deşi Mercedes are deja 19 ani, Jack este încă minor, având vârsta de 16 ani, iar Val Kilmer este obligat de legea americană să îi plătească pensie alimentară.

Potrivit unor documente făcute publice de site-ul TMZ.com, Joanne Whalley nu a precizat ce sumă îi datorează Kilmer. Se pare că este însă vorba de o sumă importantă, întrucât ea a solicitat punerea unui sechestru pe ferma în valoare de 18,5 milioane de dolari pe care actorul o deţine în statul New Meixco.

În 2009, Val Kilmer a scos la vânzare această proprietate pentru 33 de milioane de dolari, însă preţul a scăzut la 23 de milioane de dolari în octombrie 2010 şi apoi la 18,5 miilioane de dolari în decembrie 2010.

În noiembrie 2010 fiscul american (Internal Revenue Service / IRS) a emis pe numele actorului Val Kilmer o somaţie de plată a sumei de 498.165 de dolari, reprezentând taxele neachitate corespunzătoare anului 2008.

În aprilie 2010, Val Kilmer a plătit suma de 538.000 de dolari, în urma unei alte somaţii de la IRS.

Printre rolurile importante din cariera lui Val Kilmer se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici