Val Kilmer pe urmele lui Schwarzenegger

Val Kilmer, care a interpretat rolul lui Batman, ar putea să se alăture celebrităţilor din viaţa politică, actorul intenţionând să candideze pentru poziţia de guvernator al statului New Mexico în 2010.

12 afișări
Imaginea articolului Val Kilmer pe urmele lui Schwarzenegger

Val Kilmer pe urmele lui Schwarzenegger

Val Kilmer se pregăteşte să se alăture pleiadei de actori-politicieni care au ocupat sau ocupă funcţii în administraţia de stat, încluzând nume precum Ronald Reagan, Clint Eastwood şi Arnold Schwarzenegger, informează ediţia online a Independent.

Speculaţiile privind posibila candidatură a lui Val Kilmer la poziţia de Guvernator au fost alimentate de Bill Richardson, actualul Guvernator al statului New Mexico care a spus săptămâna trecută unor reporteri de televiziune că găseşte ideea candidaturii actorului o idee inspirată.

"Îmi place ideea. Val Kilmer este un exponent de primă mână al New Mexicului. A interpretat rolul lui Batman. Până acum au fost mulţi actori care s-au dovedit a fi apţi pentru viaţa politică. Nu am discutat cu el despre asta, nu ştiu cât de serioasă este intenţia lui, dar ştiu că, dacă intră în cursa electorală, are toate şansele de reuşită", a spus Bill Richardson.

Purtătorul de cuvânt a lui Val Kilmer a refuzat să confirme sau să comenteze până acum informaţia.

Actorul este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum Batman, Top Gun, The Doors şi True Romance. În prezent actorul nu este membru al vreunei formaţiuni politice şi se pare că nu şi-a exercitat până acum dreptul de a vota în alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici