Valentina Pelinel îşi prezintă achiziţiile vestimentare la "Ce se întâmplă, doctore? "

Modelul Valentina Pelinel îşi va prezenta noile achiziţii vestimentare în prima ediţie din noul sezon al emisiunii de weekend "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată sâmbătă, de la ora 10.00, la Pro Tv, informează televiziunea.

242 afișări
Imaginea articolului Valentina Pelinel îşi prezintă achiziţiile vestimentare la "Ce se întâmplă, doctore? "

Valentina Pelinel îşi prezintă achiziţiile vestimentare la "Ce se întâmplă, doctore? " (Imagine: Dan Popescu/Mediafax Foto)

Toate reprezentantele sexului frumos visează să-şi schimbe garderoba odată cu fiecare anotimp. Şi vedetele autohtone se lasă prinse în mirajul noilor creaţii, iar unele chiar şi-au reînnoit garderoba după săptămânile modei de la New York şi Londra.

Modelul Valentina Pelinel s-a întors recent din SUA cu o valiză ticsită de haine din noile colecţii ale designerilor, pe care le va prezenta, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", găzduită de Oana Cuzino.

Marii designeri au decis că vedetele sezonului toamnă-iarnă sunt confecţiile din piele, accesoriile metalice - precum ţintele -, rochiile şi jachetele cu umerii bine definiţi şi cizmele foarte lungi, care trec de genunchi.

Tocurile foarte înalte sunt un "must have" în acest sezon, iar mai nou, femeile privesc lumea de la înălţimea unor tocuri de 15 centimetri. Însă, cercetătorii britanici au demonstrat că nu mai puţin de 37% dintre femei îşi cumpără pantofii sunt la modă, chiar dacă nu-şi găsesc măsura potrivită. De cele mai multe ori, victimele modei ajung la ortoped cu monturi, unghii încarnate sau probleme la coloana vertebrală. Astfel, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", medicul invitat în emisiunea Oanei Cuzino va dezvălui câteva trucuri pentru a scăpa de aceste neajunsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici