Valentine`s Day poate fi sărbătorită şi în pandemie. Iată câteva idei

  • Dumincă, îndrăgostiţii sărbătoresc Valentine`s Day.
  • Activităţile în afara locuinţei sunt limitate, din cauza pandemiei de COVID-19, de aceea cuplurile vor petrece diferit anul acesta.
  • Indiferent de restricţii, Ziua Îndrăgostiţilor poate fi celebrată în doi, prin activităţi romantice şi relaxante.
365 afișări
Imaginea articolului Valentine`s Day poate fi sărbătorită şi în pandemie. Iată câteva idei

Valentine`s Day poate fi sărbătorită şi în pandemie. Iată câteva idei

Chiar dacă este pandemie, iar restricţiile îi limitează pe îndrăgostiţi să petreacă în afara locuinţei, aşa cum puteau face înainte de COVID-19, sunt multe metode prin care cuplurile îşi pot arăta iubirea în această zi, chiar şi în propria casă.

Valentine's Day, sărbătoarea occidentală a iubirii, a devenit tot mai cunoscută de români, care profită de ocazia de a oferi cadouri şi de a trăi clipe romantice alături de persoana iubită.

Activităţi de pandemie pentru îndrăgostiţi

Începeţi ziua prin a lua micul-dejun împreună. Puteţi surprinde persoana iubită, pregătind un mic-dejun pe care sa i-l oferiţi la pat persoanei iubite sau îl puteţi face împreună, alegând alimentele preferate de amândoi. De Ziua Îndrăgostiţilor alegeţi să fiţi romantici, să faceţi gesturi mici, care contează cu adevărat.

Florile sunt foarte importante pentru femei, aşa că, nu uitaţi să comandaţi un buchet pentru persoana iubită. Cu siguranţă, acest gest va fi apreciat. Alături de flori, puteţi ataşa o cutie de bomboane sau un tort, pe care să le degustaţi împreună.

Revedeţi pozele şi amintirile cu voi, de când aţi început relaţia. Parcursul relaţiei, amintirile petrecute împreună şi imaginile amuzante din vacantele în doi sunt elemente care vă vor reaminti cât de mult vă iubiţi, iar această activitate poate fi o variantă potrivită, dacă petreceţi Valentine`s Day acasă, doar voi doi.

Uitaţi-vă la un film romantic...sau la mai multe. Dacă alegeţi un singur film care se potriveşte cu relaţia voastră sau care vă emoţionează, puteţi lăsa această activitate pentru seară, după cină. În schimb, dacă alegeţi un maraton de filme romantice, începeţi din timp.

Luaţi cina în doi. O cină romantică nu a dat greş niciodată şi, după cum susţin românii – dragostea trece prin stomac, ar fi bine să vă pregătiţi o cină pe cinste, cu ce vă place cel mai mult. Dacă nu aveţi chef să gătiţi, vă puteţi comanda mâncarea preferată sau puteţi merge chiar la restaurant, însă trebuie să ştiţi că nu puteţi sta decât până la ora 23.00.

Vremea rece şi restricţiile anti-COVID-19 vă ţin în casă? Pentru o seară liniştită, puteţi alege câteva cărţi care să facă timpul să treacă mai uşor şi care să vă trimită cu gândul în alte lumi. Dacă nu ştiţi ce să alegeţi, puteţi consulta rubrica O carte pe zi, disponibilă pe Mediafax.ro. Sau poate persoana iubită îşi dorea o carte, pe care i-o puteţi cumpăra cadou de Valentine`s Day.

O plimbare în parcul din apropiere poate fi foarte relaxantă. Chiar dacă vremea nu va fi atât de frumoasă, aşa cum speraţi, dacă vă place să fiţi în natură, indiferent de vreme, îmbrăcaţi-vă adecvat şi ieşiţi la plimbare.

Sărbătoarea rămâne asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu "al tău Valentin".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici