Van Halen va anunţa datele turneului săptămâna viitoare

Foştii membri ai trupei de rock Van Halen vor anunţa săptămâna viitoare, în cadrul unei conferinţe de presă, datele turneului american cu care revin pe scena muzicală în componenţa originală, la 20 de ani de la despărţire, potrivit presei americane, informează Reuters.

6 afișări
Imaginea articolului Van Halen va anunţa datele turneului săptămâna viitoare

Van Halen va anunţa datele turneului săptămâna viitoare

Turneul, la care va participa primul solist al trupei, David Lee Roth, va cuprinde aproximativ 50 de concerte şi va debuta în octombrie.

Acesta ar fi primul turneu din ultimii 20 de ani în care primul solist al trupei, David Lee Roth, ar cânta din nou cu Van Halen.

Turneul a fost iniţial programat pentru această vară, dar a fost anulat după ce, în martie, Eddie Van Halen a anunţat că se va interna într-o clinică de dezintoxicare. Olandezul, în vârstă de 52 de ani, s-a luptat mult timp cu alcoolismul şi a supravieţuit unui cancer la limbă.

Noua formulă îi va cuprinde pe Roth, Eddie şi Alex Van Halen şi pe fiul adolescent al lui Eddie, Wolfgang, la chitară bass.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici