Vânătoare de ouă de Paşti, sâmbătă, la Castelul Peleş

Muzeul Naţional Peleş din Sinaia organizează, sâmbătă, evenimentul "Vânătoarea de ouă de Paşti la Castelul Peleş", în cadrul căruia peste 500 de ouă vopsite ascunse pe terasele Castelului Peleş vor aştepta să fie găsite de copii, informează instituţia muzeală.

269 afișări
Imaginea articolului Vânătoare de ouă de Paşti, sâmbătă, la Castelul Peleş

Vânătoare de ouă de Paşti, sâmbătă, la Castelul Peleş

Continuând tradiţia începută în 2011, sâmbătă, peste 500 de ouă vopsite ascunse pe terasele Castelului Peleş vor aştepta să fie găsite de copii cu vârstele între 3 şi 10 ani.

Evenimentul, aflat la a treia ediţie, va începe la ora 11.00, iar premierea copiilor va avea loc la ora 15.00.

Copiii vor fi răsplătiţi cu dulciuri şi cu o vizită gratuită la Muzeul Naţional Peleş, începând cu ora 15.30.

Muzeul Naţional Peleş din Sinaia este una dintre cele mai vizitate instituţii muzeale din România. În 2012, Muzeul Naţional Peleş s-a regăsit în planurile culturale ale turiştilor, instituţia muzeală atrăgând un număr de 285.520 de vizitatori, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, în luna februarie 2013, reprezentanţii muzeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici