Vanessa-Mae concertează la Bucureşti, pe 30 noiembrie (Video)

Celebra violonistă Vanessa-Mae va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 30 noiembrie, cu începere de la ora 20.00, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

291 afișări
Imaginea articolului Vanessa-Mae concertează la Bucureşti, pe 30 noiembrie (Video)

Vanessa-Mae concertează la Bucureşti, pe 30 noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele pentru spectacol vor fi puse în vânzare joi, la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 1 şi 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson, este o cântăreaţă britanică născută la Singapore, recunoscută pentru interpretarea sa la vioară.

Stilul său muzical poate fi descris drept "violin techno-acoustic fusion", multe dintre albumele sale promovând, de asemenea, şi stilul techno.

Vanessa-Mae a început să cânte la pian la vârsta de trei ani, iar vioara a descoperit-o la cinci ani.

Ea a devenit cunoscută în Marea Britanie încă de când era copil, având apariţii frecvente în emisiuni de televiziune.

Potrivit Guinness World Records, ea este cea mai tânără solistă (13 ani) care a înregistrat atât concerte de vioară de Beethoven, cât şi de Ceaikovski.

Vanessa-Mae a debutat pe plan internaţional la Schleswig-Holstein Musik Festival, în Germania, şi tot în acelaşi an a debutat pe scenă alături de Philharmonia Orchestra din Londra.

În adolescenţă, Vanessa-Mae s-a depărtat de tradiţia muzicii clasice şi a devenit cunoscută pentru un stil total diferit, cu aparţii sexy şi îndrăzneţe.

Primul său album pop, intitulat "The Violin Player", a fost lansat în 1995 şi este considerat în continuare unul dintre cele mai bune materiale din cariera sa.

În aprilie 2006, Vanessa-Mae a fost desemnată drept cea mai bogată artistă cu vârsta sub 30 de ani din Marea Britanie, având o avere estimată la aproximativ 32 de milioane de lire sterline (41 de milioane de euro).

Albumele artistei s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare.

Vanessa-Mae - "Art of War"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici