Vanessa Williams va juca în serialul "Neveste disperate"

Actriţa americană Vanessa Williams va juca începând din toamna acestui an în serialul de televiziune de succes "Neveste disperate", informează worldscreen.com.

46 afișări
Imaginea articolului Vanessa Williams va juca în serialul "Neveste disperate"

Vanessa Williams va juca în serialul "Neveste disperate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai recent rol al Vanessei Williams este cel din serialul "Ugly Betty" difuzat de postul american ABC.

Considerată o artistă talentată în mai multe domenii ale industriei de divertisment, Williams joacă în piesa de teatru "Sondheim on Sondheim", în actuala stagiune de pe Broadway. Ea a apărut recent în lungmetrajul "Hannah Montana" produs de studiourile Disney şi a lansat un nou album muzical.

Potrivit producătorilor postului ABC, personajul interpretat de Vanessa Williams în "Neveste disperate" va crea un adevărat "haos" pe Wisteria Lane. Ea se va alătura începând din această toamnă distribuţiei serialului din care fac parte Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross şi Eva Longoria Parker.

Vanessa Williams, născută pe 18 martie 1963, este un fost model, cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. În 1984, ea a devenit prima femeie afro-americană care a fost încoronată Miss America, însă acest titlu i-a fost retras după ce câteva fotografii nud ale ei au apărut într-o revistă pentru bărbaţi. Venessa Williams a reuşit să depăşească acest scandal mediatic, lansându-se într-o carieră de succes, care i-a adus nominalizări la premiile Grammy, Emmy şi Tony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici