VANGHELION 2013 LA ROMEXPO: Artiştii Anastacia şi David Bisbal vor cânta în faţa a câteva mii de persoane

Artiştii Anastacia şi David Bisbal se vor număra printre soliştii care vor veni în România pentru a cânta în noaptea de 31 decembrie, la Revelionul organizat de primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la pavilionul central al Romexpo.

1978 afișări
Imaginea articolului VANGHELION 2013 LA ROMEXPO: Artiştii Anastacia şi David Bisbal vor cânta în faţa a câteva mii de persoane

Artiştii Anastacia şi David Bisbal vor cânta la "Vanghelion", în faţa a câteva mii de persoane (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Anastacia este o cântăreţă şi compozitoare din Statele Unite care a avut succes cu melodiile sale în Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia, Africa de Sud şi America de Sud, primind mai multe discuri de platină chiar cu albumul de debut, intitulat "Not that Kind", în timp ce David Bisbal este un cântăreţ spaniol care a vândut mai mult de cinci milioane de discuri în Spania şi America.

La petrecerea de la Romexpo vor cânta şi artişti români, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5. De asemenea, cei care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo îi vor putea asculta pe artişti consacraţi de muzică populară românească

Petrecerea va începe la ora 19.30 şi se va termina dimineaţa la 5.00 sau la 6.00 cu "Periniţa".

La eveniment va fi prezent, în calitate de amfitrion, şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.El le va oferi invitaţilor, la miezul nopţii, un spectacol de artificii.

Meniul serii şi al nopţii dintre ani va fi unul tradiţional românesc, dar va avea şi "inflexiun" din alte gastronomii, urmând a fi selecţionat din trei variante prezentate de către companiile de catering. Nu vor lipsi tortul festiv şi şampania de la miezul nopţii.

Un bilet la Revelionul organizat la Romexpo costă 100 de lei, iar petrecerea va fi transmisă în direct de postul B1Tv.

La petrecere sunt aşteptate 6.500-6.600 de persoane.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici