Vanity Fair îşi anulează petrecerea de după gala premiilor Oscar

Publicaţia americană Vanity Fair a anunţat că va anula petrecerea mondenă exclusivistă pe care o organizează anual după gala de decernare a premiilor Oscar, din cauza grevei scenariştilor de la Hollywood.

4 afișări
Imaginea articolului Vanity Fair îşi anulează petrecerea de după gala premiilor Oscar

Vanity Fair îşi anulează petrecerea de după gala premiilor Oscar

"După ce am analizat problema, în semn de sprijin faţă de scenarişti şi de toţi cei afectaţi de această grevă, am decis că nu este cel mai potrivit an pentru a organiza tradiţionala noastră petrecere de Oscar", informează responsabilii publicaţiei, într-un comunicat.

"Dorim să felicităm toţi nominalizaţii de anul acesta şi abia aşteptăm să organizăm cea de-a 15-a petrecere de Oscar, de anul viitor", se indică în acelaşi comunicat

Petrecerea organizată de Vanity Fair este considerată cel mai prestigios eveniment monden de după ceremonia hollywoodiană, alături de petrecerea organizată de cântăreţul britanic Elton John în beneficiul luptei împotriva maladiei SIDA.

Invitaţii sunt selecţionaţi atent şi doar 800 dintre cele mai bogate, puternice şi celebre personalităţi au şansa de a participa.

Scenariştii de film şi televiziune de la Hollywood (Writers Guild of America, WGA) au intrat în grevă pe 5 noiembrie, după ce negocierile cu Sindicatul Producătorilor Americani (Alliance of Motion Picture and Television Producers, AMPTP), cu privire la drepturile de autor asupra operelor lor, au eşuat.

Filmul fraţilor Ethan şi Joel Coen "Nu există ţară pentru bătrâni" şi violenta cronică de familie "There will be blood", de Paul Thomas Anderson, figurează în topul nominalizărilor la premiile Oscar 2008, cu câte opt nominalizări, în timp ce thriller-ul "Michael Clayton" şi drama romantică "Atonement", au primit câte şapte nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici