Vedete "distruse" în urma operaţiilor estetice - GALERIE FOTO

Din ce în ce mai multe celebrităţi nemulţumite de look-ul lor apelează la operaţii estetice, dar rezultatele lasă de dorit în foarte multe cazuri, în ciuda sumelor imense de bani pe care le investesc.

1422 afișări
Imaginea articolului Vedete "distruse" în urma operaţiilor estetice  - GALERIE FOTO

Michael Jackson şi-a schimbat radical trăsăturile şi a devenit alt om cu ajutorul chirurgiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Donatella Versace, Michael Jackson, Tara Reid sau Priscilla Presley sunt doar câteva dintre vedetele pentru care intrarea pe mâna chirurgului estetician s-a dovedit a fi o opţiune "dezastruoasă".

Pamela Anderson a trecut prin mai multe operaţii estetice de-a lungul timpului.

Cântăreaţa rap Lil Kim a apelat la operaţie de mărire a sânilor, dar şi la rinoplastie.

Janet Jackson a trecut printr-o operaţie estetică de mărire a sânilor.

Actriţa Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operaţii estetice. Cu ajutorul chirurgiei, Reid a încercat să îşi modifice sânii şi să scape de celulită.

Tori Spelling, vedeta din serialul Beverly Hills 90210, şi-a făcut implanturi cu silicon. Actriţa a încercat şi rinoplastia.

Donatella Versace a făcut de mai multe ori operaţii de facelift şi mărire a buzelor.

Apreciată odată pentru frumuseţea ei, Priscilla Presley s-a ales cu buze umflate şi o faţă desfigurată în urma unor injecţii cu botox.

Nici Victoria Beckam nu a fost mulţumită de look-ul ei. Şi ea a apelat la operaţie de mărire a sânilor.

Michael Jackson şi-a schimbat radical trăsăturile şi a devenit alt om cu ajutorul chirurgiei.

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedetele şi tatuajele lor

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

GALERIE FOTO - Fotbaliştii şi antrenorii cu cele mai mari venituri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici