Vedetele Acasă au primit cadouri de Moş Nicolae

Vedetele postului Acasă sărbătoresc Moş Nicolae cu cadouri pentru cei dragi, iar Adrian Artene, prezentatorul emisiunii "CanCan TV", îşi celebrează ziua de naştere, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

304 afișări
Imaginea articolului Vedetele Acasă au primit cadouri de Moş Nicolae

Vedetele Acasă au primit cadouri de Moş Nicolae (Imagine: Shutterstock)

Cu ghetuţele curate, vedetele Acasă l-au aşteptat pe Moş Nicolae şi în acest an cu nerăbdare şi emoţie. În ajunul sărbătorii şi-au amintit cu nostalgie de perioada copilăriei şi de mirosul portocalelor pe care nu îl vor uita niciodată.

Pentru Adrian Artene, prezentatorul emisiunii "CanCan TV", ziua de Moş Nicolae are o semnificaţie dublă. De Moş Nicolae, el îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

"Îmi amintesc cu emoţie multe asemenea sărbători, cu atât mai mult cu cât ziua Sfântului Nicolae coincide cu ziua mea de naştere. De ziua mea muncesc, dau telefoane pentru emisiunea din această seară, mă duc să o iau pe fiica mea de la tenis şi vom petrece un timp frumos împreună. Tot ceea ce îmi doresc s-a împlinit deja - o să stau cu fiica mea în seara aceasta. Am primit foarte multe mesaje de la toate persoanele importante mie, iar petrecerea, care va fi în familie, o amân pentru sfârşitul săptămânii. Chiar dacă ieri eram trist în emisiune că n-a venit Moşul, când am ajuns acasă venise", spune Adrian Artene.

Acesta şi fiica lui, Amyra, i-au scris Moşului o scrisoare frumoasă: "Amyra şi-a lustruit pantofiorii ei preferaţi de balerină, zilele trecute şi-a confecţionat la lecţia de artă şi o şoseţică, aşa încât Moş Nicolae să nu aibă niciun motiv să o ocolească. Împreună cu Amira i-am scris Sfântului Nicolae un bileţel pe care l-am lăsat la uşă, întrucât Moşul trece pe la fiecare casă şi 'culege' bileţelele de la copii", a spus amuzat Adrian Artene.

De Moş Nicolae, Ilinca Vandici îşi doreşte aceleaşi cadouri pe care şi le dorea şi în anii copilăriei. "În acest an sărbătoresc prin muncă. Vom pregăti o ediţie a emisiunii 'CanCan TV' plină de surprize. Nu îmi doresc ceva în mod special, dulciuri şi portocale... Asta îmi aduce aminte de copilărie. Cred că pentru fiecare copil, fiecare dimineaţă de Moş Nicolae este unică, magică. Îmi amintesc cu drag cum mă trezeam la prima oră, nici nu mă spălam pe ochi, ci alergam în pijamale la ghetuţele pregătite de seară, pentru a descoperi ce cadouri am primit... Ciocolata şi portocalele erau nelipsite din ghetuţe", spune Ilinca Vandici.

Şi Ioana Maria Moldovan, prezentatorea emisiunii "Poveştiri adevărate" va sărbători întotdeauna cu drag ziua de Moş Nicolae: "Ţin minte că pe 5 decembrie mă trezeam cu noaptea-n cap şi-mi lustruiam cu mare atenţie şi grijă cele mai dragi ghetuţe, asta ca nu cumva Moşul să treacă mai devreme pe la mine şi să mă găsească nepregătită. Chiar şi acum la 30 de ani, îl aştept ca în copilărie, îmi pregătesc ghetele încă de dimineaţa şi le pun primele la uşă, să-i sară-n ochi. Am fost o norocoasă, pentru că Moş Nicolae nu a uitat nicioadată de mine. Pentru că am fost cuminte, anul acesta Moşul a venit de două ori: o dată la Bucureşti, unde mi-am găsit ghetuţele pline de dulciuri şi a doua oară la Târgu-Mureş, dar acolo încă nu ştiu ce am primit".

De când este tată, pentru Dan Cruceru sărbătorile de iarnă sunt mult mai emoţionante: "Eu aştept Moşul pentru reacţia şi zâmbetul Sophiei la deschiderea cadourilor. Pentru mine, Moş Nicolae este Sophia. La vârsta ei, are nevoie de nişte hăinuţe pentru iarnă şi de o serie de jucării, precum puzzle-uri, cu piese mari şi cu animale. Acestea o atrag foarte mult în această perioadă".

El spune totodată că nu va uita niciodată mirosul portocalelor pe care le primea când era copil. "Am avut o familie modestă şi asta primeam de Moş Nicolae. Şi mi se păreau cele mai bune fructe din lume. Le desfăceam încet, felie cu felie, şi savuram fiecare părticică din acele portocale. De aceea, printre alte cadouri, Sophia a primit şi o portocală", spune Dan Cruceru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici