Vedetele care merg la Cannes la gala amFAR pentru lupta contra SIDA - GALERIE FOTO

Janet Jackson, Sharon Stone şi Gwen Stefani vor participa la gala amFAR 2011, au anunţat, miercuri, reprezentanţii acestei fundaţii înfiinţate de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA şi organizează această gală în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

47 afișări
Imaginea articolului Vedetele care merg la Cannes la gala amFAR pentru lupta contra SIDA - GALERIE FOTO

Gwen Stefani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre celelalte staruri care şi-au confirmat prezenţa la gala amFAR 2011 se numără Brooke Shields, Michelle Yeoh, Milla Jovovich şi Patrick Dempsey.

Gala amFAR din acest an va avea loc în seara de 19 mai la Cap d'Antibes, la câţiva kilometri de Cannes, la ţărmul Mării Mediterane. Pentru a participa la gală, ce va fi organizată în grădinile de la Eden Roc, unul dintre cele mai elegante palate de pe Coasta de Azur, cei 800 de invitaţi trebuie să plătească o sumă cuprinsă între 42.000 de euro şi 84.000 de euro pentru o masă cu 12 locuri. Tariful minim de intrare pentru o persoană a fost stabilit la 4.200 de euro.

Gala amFAR reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale. În 2010, la gala amFAR a fost strânsă suma de 5,36 milioane de dolari.

Înfiinţată în 1985 de actriţa Elizabeth Taylor, care a murit pe 23 martie anul acesta, fundaţia amFAR a reuşit să strângă până în prezent peste 240 de milioane de dolari, care au fost investiţi în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici