Vedetele de la B'estfest vor să mănânce sănătos (Video)

Artiştii care vor concerta în cadrul festivalului B'estfest, ce are loc la Bucureşti, pe 4, 5, 6, respectiv 11 iulie, au solicitat organizatorilor diverse feluri de mâncare, arătându-se interesaţi să încerce şi bucătăria tradiţională românească, informează Emag!c Entertainment.

10 afișări
Imaginea articolului Vedetele de la B'estfest vor să mănânce sănătos (Video)

Vedetele de la B'estfest vor să mănânce sănătos (Video)

Nelly Furtado nu vrea să vadă în meniu carne de porc, în schimb a cerut pentru cina ei şi a staff-ului diverse feluri de mâncare din carne de pui, curcan şi peşte.

De asemenea, Nelly a solicitat ca înainte de concert să aibă pregătite în cabină alune, lapte, miere şi suc de mure.

Alanis Morissette doreşte sandwich-uri cu piept de pui, garnitură asortată, maioneză de casă, fistic şi iaurt de căpşuni, iar Kaiser Chiefs vor mic dejun englezesc, multe banane şi produse vegetariene pentru membrii staff-ului.

Manu Chao şi-a exprimat dorinţa de a încerca bucătăria tradiţională şi ţuica românească de pere. De asemnea, artistul a solicitat multe fructe, atât proaspete, cât şi confiate, peşte afumat, usturoi, ghimbir şi prăjituri.

Membrii Cypress Hill nu s-au arătat pretenţioşi, pe lista de solicitări a trupei aflându-se doar bere, votcă, sucuri şi băuturi energizante, "asortate" la platouri de chipsuri, brânzeturi şi fripturi.

Nici membrii Manic Street Preachers nu sunt mofturoşi, ei solicitând doar un meniu variat: vită, peşte, pui, preparate vegetariene.

Apollo 440 a solicitat două meniuri speciale - unul care să nu conţină carne roşie, brânză sau salată, iar celalalt fără carne albă.

UNKLE a cerut un platou cu legume gătite, multe sucuri şi chipsuri, precum şi un toaster în backstage, pentru a-şi face singuri pâine prăjită.

Anul acesta, echipa care va asigura catering-ul artiştilor va trebui să fie foarte atentă şi la alte detalii, nu doar cele de preferinţe culinare. În staff-ul artiştilor există persoane cu diverse probleme, care mai de care mai surprinzătoare: alergii la făină şi miere, zahăr, lactointoleranţă şi chiar frică de ciuperci.

Programul complet al festivalului, precum şi alte informaţii utile pot fi găsite pe site-ul www.bestfest.ro.

Biletele pentru festival pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, iar online, de pe www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici