Vedetele din "Sex and The City" recunosc că se ceartă adesea pe platourile de filmare

Vedetele din celebrul serial "Sex and The City", Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, au recunoscut că între ele există momente de rivalitate, mai ales în lungile şedinţe de filmare, informează FemaleFirst.

47 afișări
Imaginea articolului Vedetele din "Sex and The City" recunosc că se ceartă adesea pe platourile de filmare

Vedetele din "Sex and The City" recunosc că se ceartă adesea pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedetele au confirmat astfel zvonurile conform cărora s-ar certa destul de des la filmări, dar au insistat că, în ciuda tuturor momentelor tensionate, ele au rămas prietene.

Actriţele au recunoscut în faţa presei existenţa unor episoade conflictuale, în centrul speculaţiilor aflându-se Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall. În trecut cele două au infirmat aceste zvonuri, pretinzând că sunt în continuare în relaţii de amiciţie, păstrând în acelaşi timp o relaţie profesională.

Este pentru prima dată când vedetele celebrului serial pentru femei recunosc că se ceartă deseori când sunt stresate şi obosite după şedinţele lungi de filmare.

Sarah Jessica Parker a spus că filmările implică uneori şi 90 de ore de muncă pe săptămână, în care actriţele nu se pot duce acasă şi în urma cărora sunt epuizate. "Sunt momente în care fiecare dintre noi devine vulnerabilă şi se poate simţi rănită. Dar eu personal nu cred că am tratat greşit pe cineva în aceste momente", a spus Sarah Jessica Parker.

La rândul său, Cynthia Nixon a mărturisit că nu întotdeauna colaborarea dintre cele patru vedete a fost senină. "Însă mi se pare ridicolă ideea că ne-am raporta unele la altele ca rivale", a menţionat ea.

Pe de altă parte, Kim Cattrall a povestit că în ciuda certurilor frecvente, cele patru reuşesc să folosească umorul pentru a destinde atmosfera. "90 de ore de muncă înseamnă stres, fie că eşti în postura de a conduce un camion, de a lucra în mină sau de a fi pe un platou de filmare încercând să radiezi la ora 4 dimineaţa. Dar toate acestea au creat între noi o camaraderie care a crescut în timp... Chimia dintre noi patru este foarte puternică", a spus actriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici