Vedetele invitate la gala Grammy, avertizate de postul CBS: Păstraţi-vă zonele intime acoperite!

Directorii postului de televiziune CBS nu doresc să vadă sâni, fese şi organe genitale neacoperite în timpul galei de decernare a premiilor Grammy şi le-au cerut tuturor vedetelor care vor fi prezente la acest eveniment, duminică seară, să poarte ţinute decente, care să le acopere zonele intime.

20966 afișări
Imaginea articolului Vedetele invitate la gala Grammy, avertizate de postul CBS: Păstraţi-vă zonele intime acoperite!

Vedetele invitate la gala Grammy, avertizate de postul CBS: Păstraţi-vă zonele intime acoperite! (Imagine: Hepta)

Potrivit TMZ.com, această solicitare a fost făcută prin intermediul unui e-mail expediat de CBS Standards and Practices tuturor agenţilor de presă şi managerilor vedetelor care urmează să apară în faţa camerelor în timpul show-ului televizat de duminică seară.

"Vă rugăm, asiguraţi-vă că fesele şi sânii sunt acoperiţi într-un mod adecvat", se afirmă în acel e-mail.

"Costumele care implică o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Vă rugăm să evitaţi expunerea feselor goale. Sânii goi - din lateral sau din faţă - reprezintă şi ei o problemă. Vă rugăm să nu purtaţi haine transparente, prin care ar putea să se vadă sfârcuri feminine. Vă rugăm ca regiunea genitală să fie acoperită într-un mod adecvat", au adăugat directorii postului CBS.

"Evitaţi identificarea comercială şi tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele în limbi străini imprimate pe haine trebuie să dispară. Obscenitatea totală sau parţială de pe articolele vestimentare reprezintă o chestiune inacceptabilă pentru o transmisiune televizată", se indică în acelaşi mesaj.

Într-un alt paragraf din acel e-mail, directorii de la CBS au spus că nu doresc ca vedetele prezente la gala Grammy 2013 să poarte insigne sau alte accesorii care conţin numele unor organizaţii sau fundaţii, dacă acele nume "sunt vizibile".

Aşadar, orice vedetă invitată la gala Grammy Awards din 2013 va avea dreptul să poarte, de exemplu, o panglică roz, atât timp cât pe ea nu apare scris numele Fundaţiei Americane contra Cancerului Mamar (The American Breast Cancer Foundation).

Grupul pop-rock indie fun. este considerat marele favorit al galei, întrucât a fost nominalizat la şase premii, inclusiv la categoriile "cel mai bun album" ("Some Nights") şi "cea mai bună înregistrare" ("We Are Young").

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale în Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompensează muzicieni, compozitori, cântăreţi şi trupe în 78 de categorii, în cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, în Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici