Vedetele preferă buchetele de mireasă albe - FOTO

Vedetele preferă buchetele de mireasă albe - aceasta este o informaţie ce le-ar putea fi utilă concurenţilor de la cel mai nou concurs al verii de la Pro TV, "Patru nunţi şi-o provocare", informează televiziunea.

633 afișări
Imaginea articolului Vedetele preferă buchetele de mireasă albe - FOTO

Dana Rogoz

Pro TV se pregăteşte în această vară de "Patru nunţi şi-o provocare", iar miresele dornice să intre în competiţia care are ca premiu o lună de miere se pot înscrie la preselecţiile noului show accesând pagina http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.

Nu doar miresele dornice să intre în show-ul de la Pro TV, ci toate tinerele care se pregătesc să facă marele pas se pot inspira din detaliile care au transformat nunta unor vedete în experienţe unice. Buchetul de mireasă, un accesoriu nelipsit în ziua nunţii, completează rochia din marea zi şi exprimă caracterul fiecărei mirese în parte.

Fire delicată şi discretă, prezentatoarea Ştirilor din weekend de la Pro TV Oana Andoni şi-a completat rochia simplă, stil sirenă, cu un buchet de trandafiri crem.

Şi Andreea Ibacka a optat pentru acelaşi stil de rochie, iar buchetul ei a "respectat" nuanţele stabilite pentru nuntă, corai şi fildeş. "Pentru că aşa era la modă, am ales unul rotund şi compact. Am combinat vanda orange cu hortensia albă şi minirosa albă. Şi, da, recunosc, şi eu am aflat cum se numesc florile abia atunci când mi-am ales buchetul", şi-a amintit Andreea.

Distinsa Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" de la Acasă, şi-a dorit un buchet simplu, din boboci de trandafir alb, care să fie în contrast cu rochia de mireasă, deosebit de spectaculoasă.

Elwira Petre şi-a făcut apariţia într-o rochie de mireasă clasică, de prinţesă, care a fost completată perfect de un buchet de margarete albe.

Tot albul a fost culoarea vedetă a buchetului de mireasă al Danei Rogoz, prezentatoarea emisiunii "De suflet" de la ProTv Internaţional, care şi-a dorit ca acesta să fie format exclusiv din floarea miresei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici