Veşti bune în industria de Beauty. A fost creat Lash Robot, robotul de gene. Ce ştie să facă

  • Luum a creat un robot cu inteligenţă artificială pentru saloanele de înfrumuseţare
  • Lash Robot poate să extindă genele cu o precizie de nanometru în doar 20 de minute
  • O procedură de acest gen aplicată de un expert ar dura între două şi trei ore
374 afișări
Imaginea articolului Veşti bune în industria de Beauty. A fost creat Lash Robot, robotul de gene. Ce ştie să facă

Lash Robot FOTO LUUM

Drumul până la salon poate fi obositor pentru femei. În curând însă roboţii pot să le scape de o bătaie de cap. 

Lash Robot a fost creat de compania Luum să ajute la o procedură care poate dura şi până la trei ore la un salon de frumuseţe: extinderea genelor. Robotul poate face acelaşi lucru cu o dexteritate de până la un nanometru.
 
Iar tot tratamentul s-ar finaliza în doar 20 de minute. Luum plănuieşte ca până la finalul anului să deschidă în San Francisco un salon unde în care să fie folosit robotul care costă 125.000 de dolari.
 
  • „Este o combinaţie de robotică avansată, viziune computerizată şi inteligenţă artificială. Împreună acestea fac treaba unui specialist în laminarea genelor, dar o face într-un mod care este mult mai rapid, mai sigur şi mai precis”, spune Philippe Sanchez, CEO Luum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici