Vezi aici care sunt cele mai scumpe 5 sticle de vin din lume

Pentru o persoană care colecţionează bijuterii cea mai bună alegere ar fi un model de la Cartier sau Tiffany, pentru un colecţionar de maşini cea mai mare realizare este să-şi achiziţioneze un Ferrari Enzo sau un Bugatti Veyron, însă visul unui iubitor de vinuri este să deguste unul din cele mai scumpe vinuri din lume.

118 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai scumpe 5 sticle de vin din lume

Vezi aici care sunt cele mai scumpe 5 sticle de vin din lume (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Printre cele mai scumpe vinuri din lume se găseşte o sticlă de Chateau Lafite 1787, care este considerată a fi cea mai scumpă din lume. Aceasta a fost achiziţionată pentru colecţia Forbes în anul 1985 pentru suma de 160.000 de dolari.

Şi vinul Chateau Mouton Rothschild 1945 este considerat a fi unul din cele mai bune vinuri din lume. A fost vândut pentru suma de 114.614 dolari în anul 1997.Chateau d Yquem ocupă locul trei în topul celor mai scumpe sticle de vin vândute vreodată. Aceasta a fost cumparată în anul 1986 pentru suma de 56.588 de dolari şi are inscripţionate iniţialele lui Thomas Jefferson.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe sticle de vin din lume pe www..businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici