Vezi aici care sunt cele mai senzuale actriţe - GALERIE FOTO

Angelina Jolie, Charlize Theron, Halle Berry sau Natalie Portman se numără printre vedetele de pe marile ecrane care ocupă prima pagină a ziarelor nu numai datorită interpretărilor lor, ci şi din cauza relaţiilor amoroase pe care le au sau le-au avut, şi nu în ultimul rând, deoarece trezesc constant interesul prin senzualitatea lor.

1848 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai senzuale actriţe - GALERIE FOTO

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu siguranţă, cele mai celebre buze de la Holywood sunt cele ale Angelinei Jolie. Luna trecută, mai multe tabloide internaţionale scriau că celebrul cuplu Jolie -Pitt s-ar fi despărţit.

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au apărut împreună, sâmbătă, la gala premiilor decernate de Sindicatul regizorilor americani (DGA Awards), la Los Angeles, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora "cuplul de aur de la Hollywood" s-ar fi destrămat. Cuplul nu a fost prezent la gala Globurilor de Aur din luna ianuarie şi nici la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (SAG Awards). În plus, se spune că Angelina Jolie nu va participa nici la gala premiilor Oscar, de pe 7 martie, deoarece în acea perioadă va fi ocupată cu filmările pentru următorul ei proiect cinematografic.

Charlize Theron este o altă apariţie sexy de la Hollywood. Recent, actriţa s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani. Speculaţiile privind sfârşitul relaţiei celor doi au început în momentul în care Charlize Theron a încetat să poarte inelul pe care îl primise de la iubitul său.

Actriţa este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Theron a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Megan Fox este considerată una dintre cele mai senzuale vedete de la Hollywood.

Actriţa care a jucat în filmul "Transformers" a fost aleasă la sfârşitul anului trecut ca imagine a casei de modă Armani, înlocuind-o pe Victoria Beckham. Megan Fox nu s-a remarcat numai ca actriţă, ci şi ca model. Ea a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în 2004 în serialul "Hope & Faith" şi în filmul SF "Transformers - Războiul lor în lumea noastră".

Actriţa Naomi Watts este una dintre cele mai sexy blonde de pe marile ecrane. Watts, care s-a făcut remarcată în "Mulholland Drive" al lui David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2004, pentru rolul din "21 Grams", de Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2006, Watts a devenit reprezentantă specială a Programului Naţiunilor Unite de luptă împotriva SIDA. Luna trecută, presa americană anunţa că actriţa australiană va juca alături de Daniel Craig, interpretul agentului 007 din filmele "Casino Royale" şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", în thrillerul psihologic "Dream House".

Natalie Portman se numără printre prezenţele fascinante din lumea internaţională a filmului. La sfârşitul anului trecut, BBC News Online anunţa că vedeta va omorî monştrii, interpretând-o astfel pe Elizabeth Bennett în filmul realizat după cartea "Mândrie, prejudecată şi zombie", o adaptare a autorului Seth Grahame-Smith după clasicul roman al lui Jane Austen. Cartea se bazează pe romanul lui Austen, însă adaugă o nouă intrigă, în care morţii se ridică din morminte, iar cele cinci surori Bennett sunt toate bine antrenate în artele marţiale.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta".


În 2008, Halle Berry a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de către revista Esquire. Chiar dacă în ultima perioadă nu este o prezenţă constantă în lumea mondenă actriţa continuă să fie atrăgătoare.

Câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Puterea dragostei", Halle Barry a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet., ambele mariaje fiind calificate de actriţă drept eşecuri. Anul trecut, vedeta şi partenerul ei de viaţă, modelul franco-canadian Gabriel Aubry, declarau că vor să îşi mărească familia. Deşi au o fetiţă, Nahla Ariela, în vârstă de un an, "aceasta are nevoie de un frate", mărturisea la momentul respectiv Gabriel Aubry.

Unul dintre atuurile actriţei Scarlett Johansson este, fără îndoială, senzualitatea. Actriţa a devenit celebră odată rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". Ea a lansat anul trecut al doilea album muzical al său, împreună cu muzicianul american Pete Yorn. De asemenea, la sfârşitul lui 2009, vedeta îşi anunţa debutul pe Broadway într-o nouă adaptare a dramei "A View from the Bridge", scrisă de autorul american Arthur Miller.

Jennifer Aniston, o altă prezenţă sexy de la Hollywood, a apărut recent într-o fotografie incendiară pe coperta revistei W alături de actorul Gerard Butler. Cei doi au petrecut împreună două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare. Presa americană continuă să afirme că cei doi actori ar avea o relaţie secretă. Jennifer Aniston, mult timp descrisă drept "fata din vecini preferată de americani", apare în fotografia de pe copertă purtând lenjerie sexy, iar scoţianul Gerard Butler apare în uniforma poliţiştilor din New York.

"Blonda de la Drept", Reese Witherspoon, este considerată o altă apariţie senzuală. La sfârşitul anului trecut, presa americană anunţa o altă despărţire a unui cuplu celebru de la Hollywood, actorii Reese Witherspoon şi Jake Gyllenhaal. Actriţa este câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Walk the Line". Starul din "Blonda de la Drept" a mai fost căsătorită o dată, cu actorul Ryan Phillippe, însă cei doi au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici