Vezi aici cine a fost votat cel mai bun Moş Crăciun de pe marele ecran

Actorul britanic Richard Attenborough a fost desemnat cel mai bun Moş Crăciun de pe marele ecran, graţie rolului său din lungmetrajul "Miracolul de pe strada 34/ Miracle on 34th Street" (1994), într-un sondaj realizat de site-ul lovefilm.com, informează femalefirst.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cine a fost votat cel mai bun Moş Crăciun de pe marele ecran

Vezi aici cine a fost votat cel mai bun Moş Crăciun de pe marele ecran

La acest sondaj au participat peste 1.000 de cititori ai site-ului lovefilm.com.

Prima poziţie în acest sondaj a revenit actorului britanic Richard Attenborough, care a obţinut 26% din voturile exprimate, graţie rolului său din filmul "Miracolul de pe strada 34/ Miracle on 34th Street", regizat în 1994 de Les Mayfield.

Pe locul al doilea s-a situat actorul american Billy Bob Thornton, cu 14% din totalul voturilor, graţie rolului său din comedia "Moşul cel rău/ Bad Santa" regizată în 2003 de Terry Zwigoff, în care interpretează rolul unui puşcăriaş alcoolic care se îmbracă în Moş Crăciun pentru a jefui un supermarket.

Locul al treilea este ocupat de actorul american Tim Allen, cu 10% din voturile exprimate, care a interpretat în filmul "Cine este Moş Crăciun?/ The Santa Clause" (1994) rolul unui bărbat divorţat, care este teribil de supărat după ce a aflat că fosta lui soţie şi noul soţ al acesteia i-au spus fiului său că Moş Crăciun nu există în realitate.

Pe locurile următoare s-au clasat, în acestă ordine, actorii David Huddlestone - 9% din voturi pentru rolul din "Santa Claus: The Making of the Movie" (1985), Edmund Gwenn - 9% din voturi pentru rolul din "Miracle on 34th Street" (1947), Jack Skellington - 8% pentru rolul din "The Nightmare Before Christmas" (1993), Jim Carey - 6% pentru rolul din "Cine a furat Crăciunul/ How the Grinch Stole Christmas" (2000), Tom Hanks - 4% pentru rolul din "The Polar Express" (2004), Ed Asner - 3% din voturi pentru rolul din "Elful/ Elf" (2003) şi Mel Smith - 2% din voturi pentru rolul din "Father Christmas" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici