Vezi aici cum arată bradul de Crăciun de la Casa Albă - FOTO

Bradul de Crăciun oficial al familiei prezidenţiale americane a fost împodobit în Camera albastră de la Casa Albă, în patru zile şi jumătate, de o mică armată de oameni, pomul având doi metri şi jumătate în înălţime şi o circumferinţă de trei metri, relatează dailymail.co.uk.

145 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum arată bradul de Crăciun de la Casa Albă - FOTO

Vezi aici cum arată bradul de Crăciun de la Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa Albă a dat publicităţii un clip video în care prezintă operaţiunea instalării şi decorării bradului de Crăciun.

Pomul provine din Pennsylvania şi a ajuns la Casa Albă, fiind întâmpinat de Michelle Obama împreună cu fiicele sale, săptămâna trecută.

Pe lângă decorarea bradului oficial de la Casa Albă, familia Obama va participa, joi, la aprinderea luminiţelor din bradul naţional, în Presidents Park din Washington. Evenimentul, al cărui amfitrion va fi actorul şi cântăreţul de hip hop Common şi în cadrul căruia vor concerta BB King, Maroon 5, Sara Bareilles şi alţii, va fi difuzat în direct pe internet.

Michelle Obama a ales să sărbătorească cel de-al doilea Crăciun al familiei sale la Casa Albă punând accentul pe prieteni, familie, copii, muzică şi cadouri simple, naturale.

Multe dintre decoraţiuni sunt făcute din materiale reutilizabile, precum lemn, ziare şi reviste, iar o replică a câinelui familiei, Bo, realizată din material textil, a fost aşezată lângă o replică a Casei Albe, făcută din turtă dulce.

Circa 100 de voluntari din toată ţara au venit la Washington după Ziua Recunoştinţei, pentru a ajuta la decorarea pentru Crăciun a Casei Albe, ce va fi vizitată de aproximativ 100.000 de persoane până la sfârşitul acestei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici