Vezi aici cum arată Cameron Diaz în costum de baie - FOTO

Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, şi-a arătat silueta de invidiat într-un costum de baie, în timpul unei vacanţe în Hawaii cu Alex Rodriguez, informează dailymail.co.uk

408 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum arată Cameron Diaz în costum de baie - FOTO

(Imagine: www.dailymail.co.uk)

Actriţa a fost fotografiată în timpul unei plimbări cu un kaiac, alături de iubitul ei, jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Vedeta a declarat recent că îşi menţine silueta doar prin exerciţii fizice.

Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise. Recent, Cameron Diaz a început filmările pentru comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Alex Rodriguez, născut pe 27 iulie 1975, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, jucând pentru echipa New York Yankees, cu care a semnat în 2007 un contract pe 10 ani, în valoare de 275 de milioane de dolari.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici