Vezi aici cum arată cele mai ciudate maşini din lume - FOTO

Imaginaţi-vă cum ar fi ca într-o zi să opriţi la semafor, iar în stânga să vedeţi un şofer într-un crocodil şi în dreapta unul care conduce o maşina în formă de pisică. Nu este vorba de un scenariu de film, ci de unul cât se poate de real, în condiţiile în care pasionaţii de maşini au creat modele care depăşesc orice imaginaţie.

318 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum arată cele mai ciudate maşini din lume - FOTO

Cele mai ciudate maşini din lume (Imagine: www.businessmagazin.ro)


Aşadar, aceştia au transformat maşinile pe care le deţin în adevărate opere de artă. Potrivit villageofjoy.com o persoană creativă şi originală trebuie să aibă o maşină care nu se găseşte în toate showroom-urile auto, ceva ciudat şi unic. Printre cele mai ciudate maşini din lume se găsesc autovehicule în formă de pantof, de dragon sau de extraterestru.

Vezi mai multe poze cu cele mai ciudate maşini din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici