Vezi aici cum arată Sharon Stone, la 52 de ani, în costum de baie - FOTO

Sharon Stone, în vârsta de 52 de ani, este încă atrăgătoare şi nu se teme să o arate într-o scenă din comedia "Five Bucks A Day" în care apare în costum de baie, informează dailymail.co.uk.

177 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum arată Sharon Stone, la 52 de ani, în costum de baie - FOTO

Vezi aici cum arată Sharon Stone, la 52 de ani, în costum de baie (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Vedeta suprinde încă printr-o formă fizică exceptională, în filmul "Five Bucks A Day". Ea joacă în acestă producţie alături de Christopher Walken, Alessandro Nivola, Amanda Peet şi Dean Cain.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film.

Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Rolul din "Casino" (1995) i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici