Vezi aici cum se pregăteşte o nuntă cu Roger Moore pe platourile de filmare de la Buftea

Actorul britanic s-a aflat săptămâna trecută în România pentru a-şi interpreta rolul de duce în comedia "Christmas at Castlebury Hall", realizată în colaborare cu Studiourile MediaPRO.

72 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum se pregăteşte o nuntă cu Roger Moore pe platourile de filmare de la Buftea

Vezi aici cum se pregăteşte o nuntă cu Roger Moore pe platourile de filmare de la Buftea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celor care nu le place suspansul şi obişnuiesc, atunci când citesc, să tragă cu ochiul la ultima pagină din carte le va plăcea o zi pe platourile de filmare la "Christmas at Castlebury Hall".
Încă de dimineaţă a fost clar că băiatul, fiul ducelui de Castlebury, interpretat de Roger Moore, rămâne cu fata. Doar la Palatul Ştirbei de la Buftea echipa a filmat nunta, cu tot dichisul - rochie de mireasă, confetti, caleaşcă albă trasă de un cal alb şi zeci de figuranţi pe post de invitaţi de seamă. Iar socrul mare, Roger Moore, pe care începutul filmului îl găseşte bolnav şi măcinat de regrete, zâmbeşte acum, în faţa scenariului, "şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi".

"Joc un rol apropiat de vârsta mea, cel al ducelui de Castlebury. Sunt bolnav şi foarte sentimental şi îmi doresc să am familia aproape de Crăciun", arată Roger Moore ce rol face în "Christmas at Castlebury Hill". Bătrânul duce a avut doi fii, dintre care unul a fost ucis, împreună cu soţia lui. Tocmai cu acesta a refuzat bună bucată personajul interpretat de Roger Moore să vorbească, pedepsindu-l pentru că s-a căsătorit cu o fată sub condiţia lui, iar acest lucru îl face să fie atât de îndurerat la început.

Citeşte mai multe despre rolul lui Roger Moore în "Christmas at Castlebury Hall" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici