Vezi aici noul videoclip al Rihannei: Vedeta este violată şi îşi ucide agresorul

Rihanna a lansat videoclipul pentru noua sa piesă, "Man Down", şi se pare că şi acesta va stârni controverse, deoarece vedeta apare împuşcând un bărbat.

6312 afișări
Imaginea articolului Vezi aici noul videoclip al Rihannei: Vedeta este violată şi îşi ucide agresorul

Vezi aici noul videoclip al Rihannei: Vedeta este violată şi îşi ucide agresorul

La începutul videoclipului, Rihanna îl urmăreşte pe bărbat şi îl împuşcă pe acesta în spate, într-o gară, apoi priveşte cadavrul acestuia, scrie dailymail.co.uk.

Videoclipul, filmat în Kingston, Jamaica, redă întâmplările petrecute cu o zi înaintea incidentului. Rihanna apare mergând pe bicicletă, vorbind cu prieteni şi dansând într-un club. Mai târziu însă vedeta se luptă cu un bărbat care pare să o violeze.

Rihanna a declarat că a vrut întotdeauna să filmeze un videoclip în Jamaica, iar piesa "Man Down" nu putea avea un videoclip filmat în altă parte.

Vedeta, care a fost victimă a violenţei domestice, a postat un mesaj pe Twitter despre semnificaţia videoclipului.

"Este curajos, emoţional, JAMRock, un mesaj foarte puternic pentru fetele ca mine!", a scris artista.

Videoclipul anterior al Rihannei, pentru piesa "S&M", a stârnit multe controverse şi a fost interzis în mai multe ţări deoarece scenele pe care le conţine, inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste, sunt mult prea şocante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici