Vezi aici noul videoclip Michael Jackson, pentru piesa "Hollywood Tonight"

Videoclipul piesei "Hollywood Tonight", extrasă de pe albumul "MICHAEL", primul material discografic lansat după moartea cântăreţului Michael Jackson, a fost lansat oficial în acest weekend, informează aceshowbiz.com.

242 afișări
Imaginea articolului Vezi aici noul videoclip Michael Jackson, pentru piesa "Hollywood Tonight"

Vezi aici noul videoclip Michael Jackson, pentru piesa "Hollywood Tonight" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clipul prezintă povestea unei tinere femei, o admiratoare a lui Michael Jackson, care speră să devină dansatoare profesionistă şi reuşeşte după multe eforturi să devină celebră în lumea artistică extrem de competitivă de la Hollywood.

"Povestea ei descrie lupta pe care o dă orice artist şi muzician din lume care încearcă să reuşească în profesia pe care şi-a ales-o", se afirmă într-un comunicat de presă emis de studiourile Sony Music.

Videoclipul a fost filmat în luna februarie pe trotuarul din faţa Pantages Theatre din Hollywood. Potrivit unor surse, în acelaşi timp a fost filmat un alt videoclip, pentru o altă piesă de pe albumul "MICHAEL". Noul videoclip urmează să fie lansat în curând.

Rolul dansatoarei din videoclipul piesei "Hollywood Tonight" a fost interpretat de Sofia Boutella, iar regizorul clipului este Wayne Isham.

Piesa "Hollywood Tonight" este un nou extras pe single de pe albumul "MICHAEL", lansat pe piaţă pe 14 decembrie 2010.

Trei dintre cele 10 piese de pe acest material discografic reprezintă duete ale cântăreţului american cu muzicieni de prim rang: "Hold My Hand" (Featuring Akon), "Monster" (Featuring 50 Cent) şi "(I Can't Make It) Another Day" (Featuring Lenny Kravitz).

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

În perioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cântăreţul american a generat venituri de 275 de milioane de dolari, ocupând prima poziţie în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revista Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici