Vezi cu cât a fost vândută rochia purtată de Kate Middleton pentru a-l cuceri pe prinţul William - FOTO

O rochie neagră transparentă din dantelă, despre care presa britanică a spus că a ajutat-o pe Kate Middleton să îl cucerească pe prinţul William, viitorul ei soţ, la o prezentare de modă, a fost vândută cu 90.000 de euro, joi, în cadrul unei licitaţii ce a fost organizată la Londra.

166 afișări
Imaginea articolului Vezi cu cât a fost vândută rochia purtată de Kate Middleton pentru a-l cuceri pe prinţul William - FOTO

Vezi cu cât a fost vândută rochia purtată de Kate Middleton pentru a-l cuceri pe prinţul William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a plătit 200 de lire sterline (230 de euro) pentru un loc plasat în primul rând, în apropiere de podiumul de defilare pe care Kate Middleton a purtat această rochie. La scurt timp după acea prezentare de modă, prietenia dintre cei doi tineri s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Potrivit unor publicaţii britanice, prinţul ar fi făcut primul pas, în timpul unei petreceri ce a fost organizată imediat după acea prezentare de modă în scopuri caritabile de la Universitatea St. Andrews din Scoţia, în anul 2002.

Rochia a fost creată de Charlotte Todd, o studentă la secţia de modă a Universităţii West of England din Bristol. Rochia, al cărei cost de producţie a fost de doar 30 de lire sterline, a fost creată iniţial ca o fustă, însă Kate Middleton a avut ideea de a o purta ca pe o rochie.

Fotografia ce o prezintă pe Kate purtând celebra rochie, care lasă să se vadă lenjeria intimă a modelului, este singura imagine considerată "scandaloasă" a viitoarei prinţese Kate Middleton, ale cărei ţinute foarte cuminţi şi a cărei discreţie au intrat deja în legendă.

Preţul de vânzare a fost estimat de experţii casei de licitaţii Kerry Taylor la o sumă cuprinsă între 8.000 de lire sterline şi 10.000 de lire sterline (9.200 - 11.500 de euro).

Ea a fost achiziţionată de un cumpărător misterios, care a declarat că lucrează pentru un anumit "Nick de Jersey". Asaltat de jurnalişti, el a declarat că persoana pe care o reprezintă consideră că acea rochie este "o legendă" şi că este "foarte fericit că a cumpărat-o".

Lotul scos la licitaţie, joi, a inclus 250 de obiecte, printre acestea aflându-se şi două rochii celebre purtate de prinţesa Diana, mama prinţului William.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici