Vezi cum arată paradisul vedetelor - insula Saint Barts! - VIDEO

Insula St. Barts din Caraibe a fost destinaţia preferată a vedetelor pentru vacanţa de sfârşit de an. Demi Moore, Fergie, Alessandra Ambrossio, Cristiano Ronalo şi Irina Shayk şi-au bronzat trupurile perfecte pe plajele celebrei insule, care atrage cele mai multe vedete pe kilometru pătrat. Vezi cum arată paradisul celebrităţilor.

834 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată paradisul vedetelor - insula Saint Barts! - VIDEO

Vezi cum arată paradisul vedetelor - insula Saint Barts!

Saint Barthelemy, cum este numită insula în franceză, sau St Barts, cum îi spun americanii, a devenit destinaţia preferată a celebrităţilor. Datorită peisajelor paradisiace, insula este adesea folosită pentru realizarea pictorialelor în costume de baie. În St Barts s-au făcut mai multe şedinţe foto pentru Sports Illustrated, Playboy sau Victoria's Secret.

Multă vreme insula a fost considerată un loc pentru cei bogaţi şi faimosi, cunoscută pentru plajele frumoase, restaurantele chic şi magazinele de designeri. Insula atrage şi multi paparazzi, care hărţuiesc celebrităţile nu doar în vilele lor private, ci şi pe plajă.

Vezi foto cu insula Saint Barts pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici