VIAŢĂ DUPĂ MOARTE: Momentul emoţionant în care o mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp - FOTO, VIDEO

Mama unui adolescent în vârstă de 16 ani care a murit în urma unui accident a trăit un moment extrem de emoţionant, putând asculta bătăile inimii băiatului său în corpul femeii care a primit inima acestuia.

2434 afișări
Imaginea articolului VIAŢĂ DUPĂ MOARTE: Momentul emoţionant în care o mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp - FOTO, VIDEO

VIAŢĂ DUPĂ MOARTE: Povestea emoţionantă a unui puşti de 16 ani care a salvat şase vieţi

Heath Eiland era un tânăr de 16 ani pasionat de skateboarding şi căruia îi plăcea să-i ajute pe ceilalţi. Aşa l-au descris părinţii săi care au luat decizia de a-i dona organele după ce Heath şi-a pierdut viaţa într-un accident, în timp ce practica sportul pe care îl iubea.

La un an de la moartea tânărului, părinţii acestuia, Stephen şi Becky, au avut posibilitatea de a se întâlni cu două dintre cele şase persoane care au beneficiat de organele donate, scrie Daily Mail.

Însă nimic nu părea să îi pregătească pe părinţi pentru emoţiile pe care le-au simţit atunci când au putut asculta inima băiatului în corpul unei alte femei, Denise Miles.

Becky Eiland a folosit un stetoscop pentru a asculta bătăile inimii, moment în care aceasta a început să plângă. Apoi, femeia a dorit să asculte mai bine şi şi-a apropiat capul de pieptul lui Denise Miles.

"Este greu să-ţi imaginezi că inima lui, care a crescut în pântecul meu, este acum în corpul altcuiva şi îi dă acestuia viaţă. Este greu să-ţi imaginezi asta", a declarat mama tânărului, care a fost însoţită de familie şi prieteni la întâlnirea ce a avut loc în biserica unde Heath fusese botezat.

La rândul ei, Denise Miles a declarat: "El îmi aminteşte în fiecare zi că s-a petrecut o minune. Sunt aici pentru fiul meu, pentru familia mea".

La întâlnire a fost prezent şi Christopher Mendez, care a primit ficatul băiatului, după ce a stat un an şi trei luni pe lista de aşteptare. "Este un miracol, care nu numai că a prelungit viaţa unui om, ci a îmbunătăţit-o", a spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici