Viaţa mondenă în 2013: DIVORŢURILE şi DESPĂRŢIRILE anului - GALERIE FOTO

Numeroase despărţiri şi divorţuri au marcat primele opt luni ale anului în lumea celebrităţilor internaţionale. Printre cele mai intens mediatizate s-au numărat cele ale cuplurilor Britney Spears şi Jason Trawick, George Clooney şi Stacy Kleiber sau Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger.

1373 afișări
Imaginea articolului Viaţa mondenă în 2013: DIVORŢURILE şi DESPĂRŢIRILE anului - GALERIE FOTO

Viaţa mondenă în 2013: Divorţurile şi despărţile anului (Imagine: Hepta)

Începutul anului 2013 a adus despărţirea definitivă a cuplului Selena Gomes şi Justin Bieber, după ce vedetele anunţaseră în decembrie 2012 că s-au împăcat după o scurtă separare.

Tot începutul anului a adus separarea cuplurilor Bradley Cooper - Zoe Saldana, Britney Spears - Jason Trawick (după aproape trei ani) şi Michelle Williams - Jason Segel (după o relaţie de un an).

GALERIE FOTO

Unul dintre divorţurile surpriză ale anului este cel dintre actorii Monica Bellucci (48 e ani) şi Vincent Cassel (46 de ani), care au anunţat, pe 26 august, că se vor despărţi după o căsnicie care a durat 14 ani. Cei doi au împreună două fetiţe, Deva, născută în 2004, şi Léonie, născută în 2010.

O altă despărţire surpriză este cea dintre actorii Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta Jones (43 de ani). Căsătoriţi de 13 ani, cei doi au decis să se separe pentru o perioadă neprecizată.

Cei doi actori, care au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani, n-au mai fost fotografiaţi împreună din aprilie şi şi-au petrecut separat vacanţa de vară. Se pare că decizia de a lua o pauză a fost luată la sfârşitul lunii mai, potrivit People.

Alte cupluri celebre care au luat decizia de a se separa în 2013 sunt: top-modelul Naomi Campbell şi Vladimir Doronin, cântăreţii Harry Styles (One Direction) şi Taylor Swift, Katy Perry şi John Mayer, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger, Rosario Dawson şi Danny Boyle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici