Victoria Beckham a creat o geantă din piele de crocodil de 10.000 de euro

Victoria Beckham a creat o poşetă din piele de crocodil, pentru un lanţ de magazine din Marea Britanie, ce va fi comercializată la preţul de 10.000 de euro (8.995 de lire sterline), cântăreaţa fiind criticată de grupul PETA care apără drepturile animalelor.

Urmărește
578 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham a creat o geantă din piele de crocodil de 10.000 de euro

Victoria Beckham a creat o geantă din piele de crocodil de 10.000 de euro (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Poşeta albă, lansată vineri, face parte din colecţia de Crăciun a lanţului de magazine de lux Selfridges, potrivit dailymail.co.uk.

Victoria Beckham, cântăreaţa care s-a lansat într-o carieră în modă, are o colecţie mare de genţi şi foloseşte piei exotice în creaţiile proprii, motiv pentru care a fost criticată de gruparea People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Victoria are peste 100 de poşete Hermes, cu o valoare estimată la peste 1,5 milioane de lire sterline.

Un reprezentant al PETA, David W. Perle, a spus că organizaţia apreciază faptul că vedeta nu foloseşte blana în creaţiile ei, însă a abordat-o "100% respectuos" în privinţa "suferinţei şopârlelor şi altor reptile care sunt adesea jupuite de vii de dragul modei".

Însă această controversă nu a părut să afecteze lansarea produsului în cadrul colecţiei de Crăciun, în care albul este predominant, la magazinul Selfridges de pe Oxford Street din Londra.

Colecţia Selfridges "White Christmas 2011" include o rochie de mireasă semnată de creatoarea braziliană Daniella Helayel de la Issa, marcă îndrăgită de Kate, soţia prinţului William, produs ce are preţul de 702 euro, şi un articol de lenjerie intimă din mătase albă, cu un diamant, semnat de Nichole de Carle şi având preţul de 340 de euro.

Tot pentru Crăciun, magazinul va comercializa un "calendar" constituit dintr-o piesă de mobilier ce conţine accesorii în miniatură semnate de desigeri, printre care pantofi de Christian Louboutin şi produse cosmetice, la preţul de 20.390 de euro.

Victoria Beckham, care a devenit mamă pentru a patra oară pe 10 iulie, când a născut o fetiţă, căreia i-a dat numele Harper Seven, va avea şi ea ce să aleagă din colecţie, în care figurează costumaşe de bebluşi din caşmir, marca Dior, care costă 623 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici