Victoria Beckham a cumpărat un supermarket

Victoria Beckham a cumpărat un supermarket din Londra pe care intenţionează să îl folosească ca spaţiu de lucru pentru "imperiul" ei din industria modei, aflat în plină expansiune.

296 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham a cumpărat un supermarket

Victoria Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Creatoarea de modă a cumpărat un magazin din reţeaua Spar din cartierul Battersea, aflat la mică distanţă de birourile ei din partea de vest a Londrei, întrucât avea nevoie de un spaţiu de lucru mai mare pentru angajaţii ei, informează contactmusic.com.

"Brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic şi se extinde într-un ritm fenomenal. Pur şi simplu, avea nevoie disperată de un spaţiu mai mare. A căutat şi studiat mai multe depozite şi magazine în ultima vreme şi a aflat că magazinul Spar din apropiere a fost pus în vânzare", a declarat o sursă.

"Deşi nu este unul dintre cele mai strălucitoare spaţii de lucru, este funcţional şi, odată renovat, va deveni o bază perfectă pentru brandul ei", a adăugat aceeaşi sursă.

Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Soţul ei, David, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intimă pentru brandul H&M.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici