Victoria Beckham are o nouă dietă (Video)

Victoria Beckham are o nouă dietă bazată pe un produs japonez, făcut din boabe de soia fermentate, care o ajută să combată problemele cu acneea de care suferă.

52 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham are o nouă dietă (Video)

Victoria Beckham are o nouă dietă

Fosta membră a formaţiei Spice Girls are o nouă dietă bazată pe un produs japonez numit natto, fabricat din boabe de soia fermentate, care, datorită unui complex special de vitamine, o ajută să combată problemele de acnee şi îi oferă energie, informează site-ul femalefirst.com.

"Victoria spune ca natto miroase ciudat şi are un gust oribil, dar că nu trebuie să mănânci foarte mult ca să simţi efectele sale pozitive. Ea mănâncă două porţii mici pe zi, uneori cu orez", a declarat o sursă apropiată vedetei.

"Dieta Victoriei este acum mai relaxată şi îşi permite să mănânce mai multe lucruri care îi plac precum îngheţata de ceai verde sau să bea şampanie. David este foarte fericit de această schimbare", a mai spus aceeşi sursă, care susţine că Victoria şi soţul său, fotbalistul David Beckham, încearcă să aibă un alt copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici