Victoria Beckham, cea mai sexy mamă din lume

Victoria Beckham, membră a trupei Spice Girls, care are trei fii cu fotbalistul David Beckham, a primit titlul de cea mai sexy mamă din partea companiei de lenjerie intimă Victoria's Secret, care anual realizează o listă a celor mai sexy vedete, What is Sexy, informează celebritywonder.com.

16 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, cea mai sexy mamă din lume

Victoria Beckham, cea mai sexy mamă din lume

Victoria şi David Beckham au trei fii, Brooklyn, în vârstă de 8 ani, Romeo, în vârstă de 5 ani, şi Cruz, în vârstă de 2 ani.

Potrivit sursei citate, Victoria, a cărei poză nud se găseşte în prezent pe o colecţie de tricouri concepută de Marc Jacobs în interes caritabil, nu a făcut niciodată un secret din dragostea sa pentru copii.

În autobiografia pe care a lansat-o în 2001, "Learning to Fly", Victoria a scris: "Aş sacrifica orice pentru băieţii mei, inclusiv cariera, deşi ştiu că nu mi-ar cere acest lucru".

Starul din "Ghost Rider - Demon pe două roţi", Eva Mendes, a fost votată cea mai sexy actriţă, în urma scenei de nuditate interpretată în thriller-ul "Noaptea e a noastră". Actriţa americană de origine cubaneză a acceptat, de asemenea, să pozeze nud pentru o campanie a PETA, organizaţia de apărare a drepturilor animalelor sub titlul "Mai bine goală decât îmbrăcată în blană".

Eric Bana, care a apărut alături de Brad Pitt şi Orlando Bloom în superproducţia "Troia" (2004), a primit titlul de cel mai sexy actor. Actorul urmează să apară în drama istorică "The Other Boleyn Girl", alături de actriţa Scarlett Johansson, deţinătoare a "celui mai sexy stil".

Printre celelalte vedete incluse în lista realizată de Victoria's Secret se numără Rihanna (cea mai sexy cântăreaţă), Chris Brown (cel mai sexy cântăreţ), Jessica Biel (cele mai sexy buze), Ali Larter, starul din "Heroes" (cele mai sexy picioare), Josh Holloway, starul serialului "LOST: Naufragiaţii" (cel mai sexy tip de pe plajă), Kate Bosworth (cei mai sexy ochi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici