Victoria Beckham, cum rar o vezi. Ce a făcut-o pe vedetă să reacţioneze astfel - GALERIE FOTO

Victoria Beckham i-a surprins pe toţi cei prezenţi la prezentarea sa de modă prin reacţia pe care a avut-o la finalul show-ul ei din cadrul Săptămânii Modei de la New York. La show a fost prezentă şi celebra Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane Vogue.

16088 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, cum rar o vezi. Ce a făcut-o pe vedetă să reacţioneze astfel - GALERIE FOTO

Victoria Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La finalul prezentării de duminică, Victoria Beckham s-a bucurat de aplauze furtunoase pentru colecţia ei primăvară-vară 2013, reacţia spectatorilor luând-o total prin surprindere pe vedeta britanică, scrie Daily Mail.

Toţi cei prezenţi la show, printre care şi jucătoarea de tenis Maria Şarapova şi Anna dello Russo, editor-şef al revistei Vogue Japonia, au aplaudat îndelung colecţia, iar designerul a lăsat deoparte mina serioasă pentru care este cunoscută şi a zâmbit, fiind total emoţionată. Ea şi-a acoperit faţa, pentru a-şi ascunde emoţia care a cuprins-o.

La prezentare a asistat, bineînţeles, şi soţul vedetei, jucătorul David Beckham, care a venit la eveniment însoţit de fiica lor, Harper.

Soţia fotbalistului David Beckham este privilegiata Săptămânei Modei de la New York, aceasta urmând să-şi prezinte şi marţi o nouă linie vestimentară care îi poartă numele.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici