Victoria BECKHAM, cum rar o vezi. Cum apare vedeta alături de copiii ei - FOTO

Pantofii cu toc au devenit un simbol pentru Victoria Beckham, mulţi reproşându-i că obsesia ei pentru acest tip de pantofi îi distruge sănătatea. Este ştiut faptul că Victoria Beckham se încalţă cu pantofi cu toc la toate evenimentele mondene la care participă sau atunci când iese cu familia.

7198 afișări
Imaginea articolului Victoria BECKHAM, cum rar o vezi. Cum apare vedeta alături de copiii ei - FOTO

Victoria Beckham (Imagine: Hepta)

Se pare însă că există şi excepţii, soţia fotbalistului David Beckham optând pentru o pereche de pantofi fără toc pentru o plimbare prin Los Angeles alături de cei patru copii ai ei, Brooklyn (13 ani), Romeo (10 ani), Cruz (7 ani) şi Harper (16 luni), scrie Daily Mail.

Un motiv pentru care fosta cântăreaţă, acum designer, optează pentru pantofii cu toc ar putea fi şi că fiul ei, Brooklyn, de 13 ani, are aproape aceeaşi înălţime ca ea.

Înălţimea a fost întotdeauna un punct sensibil pentru vedeta britanică. Victoria Beckham a dezvăluit pentru o revistă americană cum reuşeşte să pară mai înaltă, deşi nu are înălţimea unui fotomodel.

"Din cauză că nu am înălţimea unui fotomodel, am vrut să creez o iluzie. Oamenii cred că sunt mai înaltă decât sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă nu datorită pantofilor pe care îi port, ci datorită modului în care mă îmbrac", a spus ea, cunoscută pentru ţinutele simple, mulate şi care evidenţiază talia, pe care obişnuieşte să le poarte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici