Beckham a primit o ofertă de câteva milioane de dolari pentru propriul show TV

Fotbalistul englez David Beckham a primit din partea unui grup de televiziune american o ofertă de câteva milioane de dolari pentru a-şi prezenta propriul talk-show TV, ce va fi inspirat din universul sportiv.

287 afișări
Imaginea articolului Beckham a primit o ofertă de câteva milioane de dolari pentru propriul show TV

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sportivul englez, în vârstă de 37 de ani, a primit această ofertă de la compania american Time Warner Cable, ai cărei directori doresc foarte mult să îl transforme pe David Beckham în principala atracţie din grila lor de programe informează dailymail.co.uk.

Oferindu-i mijlocaşului echipei Los Angeles Galaxy un contract de mai multe milioane de dolari pentru a prezenta o emisiune pe noul lor canal sportiv din Statele Unite, directorii de la Time Warner Cable speră că implicarea lui David Beckham în acest proiect ar putea să îi ajute să "recâştige" milioane de telespectatori de la posturile rivale.

"Îl vrem pe David în acest proiect, indiferent dacă el va continua sau nu să joace pentru Galaxy. Suntem pe cale să devenim cel mai mare canal sportiv din lume, iar el va avea un rol-cheie în viitorul nostru", a declarat o sursă, citată de Daily Star Sunday.

Dacă va accepta oferta, David Beckham va intervieva în acel talk-show săptămânal o serie de vedete din lumea sportului, cu care va discuta despre diverse tactici şi strategii sportive. Totodată, el va avea libertate totală în ceea ce priveşte alegerea subiectelor de discuţie.

Se pare că sportivul britanic este la mare căutare în această perioadă, întrucât şi televiziunea americană Fox intenţionează să îi facă o contraofertă, care să îl convingă pe Beckham să lucreze pentru acest post TV.

"Acesta este momentul de care el trebuie să profite pentru a face mulţi bani, pentru a profita de celebritatea pe care o are în Statele Unite. Ar putea să îşi lanseze cariera în showbiz chiar în timp ce continuă să joace fotbal", a spus analistul media Mike Raia.

Totodată, presa americană afirmă că David Beckham urmează să părăsească clubul din Los Angeles pentru a se muta la New York, unde soţia lui, Victoria Beckham, doreşte să îşi continue cariera în modă.

Surse din anturajul fotbalistului englez, care s-a transferat în Statele Unite de la echipa spaniolă Real Madrid, în urma unui contract de 20 de milioane de lire sterline în 2007, spun că acesta nu intenţionează să se retragă din fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici