Victoria Beckham îi va crea rochia de mireasă actriţei Eva Longoria: "Va fi publicitatea perfectă" - FOTO

Victoria Beckham, fostă cântăreaţă pop care a devenit un designer vestimentar de mare succes, îi va crea rochia de mireasă actriţei americane Eva Longoria, a cărei nuntă cu omul de afaceri Jose Antonio Baston ar urma să aibă loc în 2016, informează contactmusic.com.

557 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham îi va crea rochia de mireasă actriţei Eva Longoria: "Va fi publicitatea perfectă" - FOTO

Victoria Beckham îi va crea rochia de mireasă actriţei Eva Longoria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit unor surse din presa internaţională, Eva Longoria ar fi stabilit cu Victoria Beckham ca aceasta din urmă să îi creeze rochia de mireasă înainte ca actriţa să fie cerută în căsătorie, în luna decembrie a acestui an. Fosta cântăreaţă i-ar fi promis că îi va face o rochie din mătase.

"Victoria îşi doreşte să extindă partea de business care se ocupă de crearea rochiilor de mireasă, aşadar este un vis devenit realitate pentru ea să facă acest lucru", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

"Ea ştia că o va face (rochia de mireasă, n.r.) înainte ca Jose să o ceară în căsătorie (pe Eva, n.r.)... Fotografiile de la nunta Evei vor fi văzute în toată lumea, aşadar va fi publicitatea perfectă. Ea speră că se va isca o isterie pentru rochiile ei de mireasă. Totuşi, ea nu îi va lua bani. Eva îi este prietenă şi nu e ca şi cum ea ar avea nevoie de bani", a mai declarat sursa citată.

Victoria şi Eva sunt prietene bune încă de când s-au cunoscut, în 2007.

Actriţa americană Eva Longoria a anunţat, pe 13 decembrie, printr-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, că s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Jose Antonio Baston.

Actriţa Eva Longoria, în vârstă de 40 de ani, a anunţat fericita veste pe contul ei de pe platforma online Instagram, mesajul fiind însoţit de o fotografie în care aceasta se sărută cu iubitul ei, în Dubai, unde cei doi au participat, în acea perioadă, la Dubai International Film Festival.

Actriţa şi logodnicul ei, care este director şi preşedinte de conţinut la compania media Televisa, au o relaţie amoroasă din anul 2013.

Anterior, Eva Longoria a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, din 2002 până în 2004, şi cu baschetbalistul francez Tony Parker, din 2007 până în 2011.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a asigurat vocea unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011). Cel mai recent proiect în care este implicată, comedia TV "Telenovela", care a debutat, pe 14 decembrie, în America.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls la finalul anilor 1990, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.

Victoria Beckham, în vârstă de 41 de ani, s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni o sută de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today. Potrivit acestei publicaţii, brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici